Inspirerende buitenruimten

Inspirerende buitenruimten

Als producent en verdeler van hoogwaardige prefab bestratings- en maatwerkproducten uit beton biedt Stradus Infra inspirerende oplossingen voor de inrichting van toonaangevende, veilige, toegankelijke en duurzame buitenruimtes. Of het nu gaat om stadscentra, wegen, woonwijken, utiliteit, recreatie, kantooromgevingen of industriële omgevingen.

Elke buitenruimte verdient zijn eigen passende identiteit. Binnen het brede gamma van Stradus Infra vindt u vast en zeker een geschikte oplossing om vorm te geven aan uw ideeën. Dit met een unieke, inspirerende buitenruimte als eindresultaat.

Uw bevoorrechte partner van ontwerp tot uitvoering

Inspirerende buitenruimten

Stradus Infra maakt deel uit van de Ierse beursgenoteerde holding CRH, internationaal marktleider in bouwmaterialen. De kracht van de groep en de samenwerking met onze zusterbedrijven binnen België en over de grenzen heen zorgen ervoor dat we voortdurend op de hoogte zijn van nieuwe trends en ontwikkelingen.

Deze samenwerking maakt bovendien dat Stradus Infra beschikt over vele technische mogelijkheden alsook een uitgebreid productengamma en frequente productinnovaties. Dankzij onze jarenlange ervaring, ons ruime aanbod en onze klantgerichte aanpak staan we garant voor een duurzame samenwerking.

We denken voortdurend met onze klanten, ontwerpers en opdrachtgevers mee en bieden ondersteuning doorheen het gehele traject. Vandaar beschouwen we onszelf als de bevoorrechte partner van ontwerp tot uitvoering.