Provincie
West-Vlaanderen
Plaats
Eernegem (Ichtegem)
Realisatiedatum
oktober 2012
Opdrachtgever
Gemeente Ichtegem
Ontwerper
BURO II & ARCHI+I
Aannemer
Donck Grondwerken

Het doel van de nieuwe polyvalente zaal van Ichtegem is logischerwijs ook vertaald naar de buitenruimte. Zo fungeert het inkomplein als ontmoetingsplaats en als polyvalente ruimte voor de organisatie van allerhande activiteiten. Zwaar verkeer moest bovendien mogelijk zijn.

Om het unieke karakter van het plein met aangrenzend terras binnen het groter landschappelijk geheel te benadrukken, werd gekozen voor grootformaattegels, geplaatst in stroken met vrije lengtes. Hierbij doorbreekt het willekeurig spel van kleuren en formaten de eentonigheid van de vlakte.

Het resultaat is een eigentijdse en tevens speelse uitstraling die complementair is aan de strakke architectuur van de polyvalente zaal.

 

Produits:

  • Siliton strokenverband -¬†afmetingen:
    • 48 x 28 x 12 cm
    • 32 x 18 x 12 cm
    • 24 x 28 x 12 cm
  • Afwerking: Urba
  • Kleuren: Platina licht, Platina en Platina donker